Equalis slaat de handen ineen met Vintura

Equalis en Vintura bundelen hun krachten: nog meer impact op het zorgstelsel

Equalis heeft zich de afgelopen vijf jaar ontwikkeld naar een gevestigde naam in de zorgmarkt en heeft als organisatie een flinke groei doorgemaakt. Om onze impact te vergroten, zetten we een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling: Equalis slaat de handen ineen met Vintura!

Vintura en Equalis werken al enige jaren intensief samen en hebben nu besloten deze samenwerking verder te formaliseren en verder samen te gaan. In de praktijk blijven we nog gewoon bekend als Equalis en zetten we onze huidige dienstverlening voort. Wel hebben we door de formele samenwerking een breder palet aan expertise beschikbaar waardoor we onze blik verbreden en de juiste extra kennis en kunde kunnen inzetten daar waar nodig. Meer mogelijkheden en kansen dus! Wil je meer weten over onze samenwerking? Lees dan het bijgaande persbericht dat vandaag is verstuurd.

Wij kijken ernaar uit om samen met Vintura onze ambities verder én sneller te kunnen waarmaken. Neem gerust contact op voor vragen of verdere informatie.

Persbericht-Vintura-en-Equalis-bundelen-hun-krachten
Klik voor downloaden van het bericht hier.

Mail of bel me gerust bij vragen
Bel of mail Barry Egberts
Bel of mail
Barry Egberts